ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ & ΑΛΛΑΓΩΝ

Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής και εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία,δεν έχουν πλυθεί  ή υποστεί οποιουδήποτε είδους ζημιά. 

Αν ο πελάτης αποφασίσει ότι θέλει να αλλάξει κάποιο προιόν,συμπληρώνει την παρακάτω φόρμα επιστροφής ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ PDF ,την εκτυπώνει και  έπειτα την στέλνει μαζί με ενα αντίγραφο της απόδειξης αγοράς στη διεύθυνση που αναγράφεται στο φάκελο που υπήρχε στο αρχικό πακέτο που παραλάβατε. 

Σημαντική Σημείωση: Δεν δεχόμαστε επιστροφές που αποστέλλονται με Ελληνικά Ταχυδρομεία λόγω συχνών απωλειών και σοβαρών καθυστερήσεων. 

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Τα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με οποιοδήποτε διαθέσιμο διαφορετικό μέγεθος ή είδος. Εάν υπάρχει διαφορά στην τιμή του νέου προιόντος, η πληρωμή αυτή γίνεται  με αντικαταβολή κατά την παράδοση.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Σε περίπτωση επιστροφής των χρημάτων η διακασία γίνεται μέσω κατάθεσης στη καθαρή αξία των προϊόντων, το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής, σε τραπεζικό λογαριασμό που υποδεικνύεται από τον πελάτη κατά την επιστροφή στην φόρμα επιστροφής.

ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ  

Σε περίπτωση επιστροφής, τα έξοδα αποστολής αφαιρούνται από το πιστοτικό υπόλοιπο της επιστροφής χρημάτων, ενώ σε περίπτωση αλλαγής, τα έξοδα αποστολής πληρώνονται με αντικαταβολή κατά την παράδοση του νέου προιόντος. Σε περίπτωση που η παραγγελία επιστρέφεται από χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης ο πελάτης επιβαρύνεται και με τυχόν έξοδα εκτελωνισμού, φόρους και δασμούς.

Join our Mailing list!

Kάνε subscribe στο newsletter μας και κέρδισε 10% έκπτωση στην πρώτη παραγγελία!